/* */

Hands-on Workshop

HANDS-ON WORKSHOP

Durven experimenteren op een terrein waar je niet elke dag mee in aanraking komt, dat is wat we met Breinwave Labs willen bereiken.

Dus: handen uit de mouwen en zelf aan de slag.

In deze workshop gaan de deelnemers aan het werk met één innovatieve technologie, waarbij kennisdeling en zelf doen en ervaren centraal staan. Binnen een dag worden alle stappen van A tot Z doorlopen waarbij de Breinwave medewerkers actief assisteren.

Thema's

De hands-on workshop is beschikbaar rondom de volgende technologieën:

  • INTERNET OF THINGS - neem je eigen ‘thing’ mee naar Breinwave en koppel deze binnen een dag aan de cloud met de standaard services van Microsoft Azure. De verzamelde data is vervolgens real-time via een App en via PowerBI inzichtelijk;
  • MIXED REALITY - zie meer en breidt je eigen werkelijkheid uit. Deze workshop staat in het teken van leren, ervaren en toepassen. Ga aan de slag met zowel 2D- als 3D-apps. Hoe kun je hiermee het verschil maken in bijvoorbeeld een winkel, magazijn, ziekenhuis of de huiskamer van de klant;
  • (CHAT)BOTS - bouw je eigen intelligente bot met cognitieve functies als beeldinterpretatie, spraakherkenning, taalbegrip en kennisverwerking. Ervaar hoe de rekenkracht van de cloud kan worden ingezet zodat u altijd bereikbaar bent en iedere vraag met maximale klanttevredenheid kunt beantwoorden;
  • MACHINE LEARNING - ga aan de slag met grote hoeveelheden data en de rekenkracht van de cloud. We kijken in rapportages niet langer terug, maar denken vooruit. Maak je eigen model, train, test en valideer deze en gebruik het om de toekomst zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen.

You cannot stop the waves, but you can learn how to surf

Voor wie?

De Hands-on workshops worden gehouden met groepen van maximaal 10 personen. Hierdoor is er voor iedereen actieve begeleiding aanwezig en voldoende ruimte om vragen te stellen. Uiteraard zult u tijdens de workshop van gedachten wisselen met andere deelnemers over mogelijke toepassingen van deze technologie.
Bij de groepsindeling gaan we uit van een vijftal duo’s werkend bij verschillende bedrijven, liefst in dezelfde sector. Hierbij representeert één deelnemer de eigen IT-organisatie en is de ander actief in Sales, Marketing of Operations. Zo bereiken we maximale synergie en zorgen we dat zowel de technische (on)mogelijkheden en de bedrijfskundige kansen en beperkingen in ogenschouw worden genomen.

Resultaat

Aan het eind van de dag gaat elke deelnemer als expert naar huis, vol kennis en met een werkende toepassing onder de arm om op kantoor aan de collega’s te demonstreren. En door zelf te ervaren wat er binnen een dag al te realiseren is met standaard componenten, ontstaan automatisch ideeën voor concrete toepassingen die als quick-win kunnen worden doorgevoerd. Deze workshop is daarmee een eerste stap naar uw eigen breakthrough innovation.

Wil je zelf aan de slag met nieuwe technologie?

Neem dan contact op met Joost via e-mail of bel naar 088-0580250

Innovatie Challenge

1 dagdeel
15-30 deelnemers
Inspireren en denken in mogelijkheden

Met de Innovatie Challenge laten we deelnemers spelenderwijs verschillende innovatieve technologieën ontdekken. Welk team ontcijfert het slot op creativiteit en mag zich als het winnaar het meest innovatief noemen?

Hands-on Workshop

1 dag
10 deelnemers
Handen uit de mouwen en zelf aan de slag

Tijdens de hands-on workshop wordt je expert in een dag. Je gaat actief aan de slag met één innovatieve technologie en realiseert je eigen concept van A tot Z. Met een beetje hulp van Breinwave natuurlijk.

Kickstart

2 dagen
10 deelnemers
Realisatie van een werkend prototype

Heb je een concreet idee dat je graag zou willen ontwikkelen? Bij de Kickstart werken jij en je collega’s samen met een team van Breinwave twee dagen non-stop aan deze innovatie met als resultaat een werkend concept of prototype.

Inspiratiereis

1 week
10-20 deelnemers
Een kijkje in de keuken bij buitenlandse bedrijven

Deze studiereis staat voor maximale inspiratie waarbij we in gesprek gaan met succesvolle bedrijven in het buitenland. Tijdens de reis kijken we hoe zij aan een toekomst werken waarin nieuwe technologieën een grote rol spelen.

Labsdag

1 dag
alle Breinwave medewerkers
Experimenteren rondom een innovatief thema

Heb je een goed idee en wil je dat Breinwave hiermee aan de slag gaat? Vier maal per jaar zetten we met alle Breinwave collega’s als groep al onze creativiteit, kennis en expertise in om te experimenteren.

Innovatie Track

6 maanden
Directie & MT
Innovatie in het bedrijf verankeren

Innoveren is geen project maar een voortdurend proces. De Innovatie Track start met een drietal workshops waaruit een concrete innovatiekalender volgt en een werkwijze om dit te verankeren naast de dagelijkse operatie.

Pin It on Pinterest

Share This