/* */

Innovatie Challenge

INNOVATIE CHALLENGE

Voor wie zich wil laten inspireren over de bijna onbeperkte mogelijkheden van innovatieve technologie, is er de Breinwave Labs Innovatie Challenge. Tijdens deze clinic gaan de deelnemers in teamvorm de mogelijkheden van technologische innovaties ontdekken waarbij zij het opnemen tegen andere teams.

Innoveren lukt zelden alleen, innoveren doe je samen!

In drie spelrondes van elk een uur worden de teams door middel van uitdagende opdrachten overspoeld met vele praktische voorbeelden waarbij iedereen de innovaties ook zelf actief ervaart. Door ermee bezig te zijn, ontstaan ondertussen nieuwe ideeën hoe deze technologie in de dagelijkse praktijk kan worden ingezet.

In de finaleronde krijgt elk team één laatste kans om door te breken. Wie ontcijfert het slot op creativiteit? Welk team is het meest innovatief en gaat deze challenge winnen? En wie komt er met het meest innovatieve idee?

Thema's

In de challenge behandelen we in drie rondes de volgende technologieën:

  • MACHINE LEARNING - ontdek nieuwe mogelijkheden om de toekomst te voorspellen en hiermee uw concurrent een flinke stap voor te zijn;
  • MIXED REALITY - maak kennis met de mogelijkheden van ‘Mixed Reality’ om extra dimensies aan de omgeving toe te voegen. Natuurlijk kunt u zelf een HoloLens opzetten en ervaren;
  • INTERNET OF THINGS - Verken de mogelijkheden van IoT en hoe u nieuwe kansen kunt benutten doordat alles met elkaar in verbinding staat.

Elk avontuur begint met een eerste stap...

Voor wie?

Omdat wij geloven in het samenbrengen van business en IT, is deze clinic gericht op verantwoordelijken voor IT, E-commerce, Sales en/of Marketing. Kennis van technologie is niet nodig, daar zorgen wij voor.
We organiseren de Innovatie Challenge een aantal keren per jaar waarbij deelnemers zich individueel of als duo kunnen aanmelden. U vormt dan een team met andere deelnemers, waar mogelijk uit dezelfde branche.
Daarnaast verzorgen we de Innovatie Challenge als in-house clinic waardoor het goed kan worden ingepast tijdens bijvoorbeeld een heisessie of een ontspannen activiteit met het team.

Resultaat

Na deze halve dag zijn alle deelnemers gegarandeerd geïnspireerd. Iedereen is bekend met het bestaan van deze nieuwe technologieën, weet wat ermee mogelijk is en heeft concrete ideeën hoe dit in de eigen business context kan worden ingezet. Genoeg munitie dus om het gesprek met collega's aan te gaan en aan de slag te gaan.

Naast het inspireren van de deelnemers, geven we met de Innovatie Challenge ook de mindset mee om in nieuwe kansen en mogelijkheden te denken. En na deze sessie zijn er als het goed is een aantal radertjes in werking gezet, waardoor ook in de weken erna nieuwe ideeën uit het niets lijken te ontstaan. Zo helpt deze originele spelvorm u om de al in de organisatie aanwezige creativiteit de ruimte te geven en samen tot nieuwe ideeën te komen.

Wil je de Innovatie Challenge zelf aangaan?

Neem dan contact op met Joost via e-mail of bel naar 088-0580250

Innovatie Track

6 maanden
Directie & MT
Innovatie in het bedrijf verankeren

Innoveren is geen project maar een voortdurend proces. De Innovatie Track start met een drietal workshops waaruit een concrete innovatiekalender volgt en een werkwijze om dit te verankeren naast de dagelijkse operatie.

Hands-on Workshop

1 dag
10 deelnemers
Handen uit de mouwen en zelf aan de slag

Tijdens de hands-on workshop wordt je expert in een dag. Je gaat actief aan de slag met één innovatieve technologie en realiseert je eigen concept van A tot Z. Met een beetje hulp van Breinwave natuurlijk.

Kickstart

2 dagen
10 deelnemers
Realisatie van een werkend prototype

Heb je een concreet idee dat je graag zou willen ontwikkelen? Bij de Kickstart werken jij en je collega’s samen met een team van Breinwave twee dagen non-stop aan deze innovatie met als resultaat een werkend concept of prototype.

Inspiratiereis

1 week
10-20 deelnemers
Een kijkje in de keuken bij buitenlandse bedrijven

Deze studiereis staat voor maximale inspiratie waarbij we in gesprek gaan met succesvolle bedrijven in het buitenland. Tijdens de reis kijken we hoe zij aan een toekomst werken waarin nieuwe technologieën een grote rol spelen.

Labsdag

1 dag
alle Breinwave medewerkers
Experimenteren rondom een innovatief thema

Heb je een goed idee en wil je dat Breinwave hiermee aan de slag gaat? Vier maal per jaar zetten we met alle Breinwave collega’s als groep al onze creativiteit, kennis en expertise in om te experimenteren.

Innovatie Challenge

1 dagdeel
15-30 deelnemers
Inspireren en denken in mogelijkheden

Met de Innovatie Challenge laten we deelnemers spelenderwijs verschillende innovatieve technologieën ontdekken. Welk team ontcijfert het slot op creativiteit en mag zich als het winnaar het meest innovatief noemen?

Pin It on Pinterest

Share This