/* */

Inspiratiereis

INSPIRATIEREIS

Ieder jaar vertrekken we met een groep ondernemende mensen naar een plek in de wereld waar innovatie de boventoon voert. En afgelopen jaar was dat Silicon Valley. Want dat is al decennialang de meest vooraanstaande innovatieregio van de wereld vanwege zijn verzameling vooruitstrevende universiteiten, een groot netwerk van zowel beginnende als ervaren ondernemers en de schier oneindig lijkende hoeveelheden investeringskapitaal.

De ideale reis om inspiratie op te doen!

Om de potentiele invloed van de laatste innovaties te doorgronden bezoeken we in een week een diverse groep van bedrijven – van start ups tot gevestigde partijen – waar we in gesprek gaan met techneuten, experts en ondernemers die hier middenin staan. Kortom, de ideale plaats en reis voor ons en onze klanten en partners om inspiratie op te doen!

Wees niet bang voor nieuwe ideeën, maar juist voor de oude

Voor wie?

De Breinwave Labs inspiratiereis is gericht op management en directies van bedrijven waarbij innovatie in het DNA zit. Die zich graag laten inspireren door anderen. En die hun netwerk willen uitbreiden met nieuwe vriendschappen en zakelijke contacten. U kunt zich hiervoor individueel of als duo aanmelden.

Reislocatie 2018

Ook komend jaar gaan we weer op reis. Mogelijk opnieuw naar Silicon Valley, maar daarnaast staan ook o.a. Japan, India en Estland nog op onze wensenlijst. Op dit moment zijn we nog druk aan het inventariseren wat de mogelijkheden zijn en welke bedrijven ons daar kunnen ontvangen. Wil je op de hoogte gehouden worden zodra er meer bekend is? Of heb je wensen of ideeën rondom onze volgende reis? Laat het ons weten zodat je als eerste bent geïnformeerd.

Spreken reizen en een dosis inspiratie jou aan?

Neem dan contact op met Joost via e-mail of bel naar 088-0580250

Innovatie Challenge

1 dagdeel
15-30 deelnemers
Inspireren en denken in mogelijkheden

Met de Innovatie Challenge laten we deelnemers spelenderwijs verschillende innovatieve technologieën ontdekken. Welk team ontcijfert het slot op creativiteit en mag zich als het winnaar het meest innovatief noemen?

Hands-on Workshop

1 dag
10 deelnemers
Handen uit de mouwen en zelf aan de slag

Tijdens de hands-on workshop wordt je expert in een dag. Je gaat actief aan de slag met één innovatieve technologie en realiseert je eigen concept van A tot Z. Met een beetje hulp van Breinwave natuurlijk.

Kickstart

2 dagen
10 deelnemers
Realisatie van een werkend prototype

Heb je een concreet idee dat je graag zou willen ontwikkelen? Bij de Kickstart werken jij en je collega’s samen met een team van Breinwave twee dagen non-stop aan deze innovatie met als resultaat een werkend concept of prototype.

Inspiratiereis

1 week
10-20 deelnemers
Een kijkje in de keuken bij buitenlandse bedrijven

Deze studiereis staat voor maximale inspiratie waarbij we in gesprek gaan met succesvolle bedrijven in het buitenland. Tijdens de reis kijken we hoe zij aan een toekomst werken waarin nieuwe technologieën een grote rol spelen.

Labsdag

1 dag
alle Breinwave medewerkers
Experimenteren rondom een innovatief thema

Heb je een goed idee en wil je dat Breinwave hiermee aan de slag gaat? Vier maal per jaar zetten we met alle Breinwave collega’s als groep al onze creativiteit, kennis en expertise in om te experimenteren.

Innovatie Track

6 maanden
Directie & MT
Innovatie in het bedrijf verankeren

Innoveren is geen project maar een voortdurend proces. De Innovatie Track start met een drietal workshops waaruit een concrete innovatiekalender volgt en een werkwijze om dit te verankeren naast de dagelijkse operatie.

Pin It on Pinterest

Share This