/* */

VAN KOUD NAAR WARM

VAN KOUD NAAR WARM

Klantbeleving

Bereik, bedien en behoud uw klanten door het slim toepassen van digitale kanalen.

Zaken doen vraagt vandaag de dag meer om een persoonlijke benadering dan ooit. Het gevoel dat een klant of partner overhoudt aan de interactie met u bepaalt in grote mate of hij of zij loyaal is. Realiseer u daarbij dat de interactie op vele manieren plaatsvindt en dat al die contactmomenten invloed hebben op hoe de klant u beleeft. Door technologie slim in te zetten als verlengstuk van uw eigen organisatie richting uw klant of partner kunt u de beleving van uw partner of klant positief beïnvloeden. Zo haalt u het maximale uit uw relatie!

Help uw klant

Voor de klant is het belangrijk dat zijn behoefte centraal staat in uw communicatie en interactie. De klant wil geholpen worden en content en oplossingen aangeboden krijgen die voor hem of haar relevant is. Door het aanbieden van geïntegreerde online kanalen helpt u uw klant om snel, eenvoudig en plezierig zaken met u te doen.
Zo bindt u uw klant!

Wees bereikbaar

De wereld draait 7X24 door en van 9 tot vijf bestaat niet meer en uw klant of partner rekent er op dat u er voor hem bent.
Door belangrijke diensten online aan te bieden in de vorm van een webshop, een portaal of een app speelt u in op deze op behoefte en bent u letterlijk altijd bereikbaar.
Zo staan uw klanten en partners nooit in de wacht!

Maak het persoonlijk

Moderne technologie stelt u in staat om uw relaties op een persoonlijke manier te benaderen. En dat is wat uw relaties ook willen. Een persoonlijke benadering die aansluit op hun persoonlijke situatie en belevingswereld. Dit vraagt om kennis van uw klanten en partners en een digitaal platform dat zich aanpast aan uw bezoekers.
Zo voelt uw relatie zich belangrijk!


Innovatieve partners & producten

Breinwave is er van overtuigd dat de beste ideeën worden voortgebracht door slimme samenwerkingsverbanden. Partnerships die complementair zijn en waarde verhogend werken voor onszelf en voor onze klanten.
Breinwave er ook van overtuigd dat maatwerk tot een minimum moet worden gehouden om wendbaar te blijven richting de toekomst. Breinwave kiest daarom met zorg voor innovatieve technologieën die standaard rijke functionaliteit bieden maar het vermogen in zich hebben om zonder maatwerk te worden aangepast aan de behoefte van de klant.
Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Klantcases

Breinwave ondersteunt grote en kleine klanten. Ongeacht het formaat, zijn zij voor ons allemaal van even groot belang. Wij zijn trots op onze klanten en het werk dat zij doen. Wij dragen graag een steentje bij door ervoor te zorgen dat u als klant zorgeloos en efficiënt uw dagelijkse werkzaamheden uit kunt voeren. We zijn inmiddels best goed thuis in een aantal markten, zoals de zorg, het onderwijs, de retail, de handel en logistiek en de zakelijke dienstverlening.

Stuk voor stuk betekenisvol.

Het Team

Onze medewerkers zijn professioneel, ambitieus, een tikkie eigenwijs en denken zowel klant- als oplossingsgericht. Deze eigenschappen komen terug in de werkwijze en resultaten. Zo blijven we onder andere volhardend zoeken naar antwoorden op diverse vraagstukken, vinden wij het aangaan van relaties belangrijk en is ons team nauw betrokken bij de klanten. Niet alleen extern maar ook intern zetten we ons in om het beste uit ieder project te halen.

Betrokken, Gedreven, Positief, Betrouwbaar en een tikkeltje Eigenwijs

 

Ralph

Marcel

Patricia

Mick

Angeline

Lennart

Cindy


Betrokken
Partner

Breinwave is een ICT bedrijf met betrokken medewerkers. Samen hebben we jarenlange ervaring in de zorg, het onderwijs, de retail, de handel en logistiek en de zakelijke dienstverlening. We kennen de werkprocessen door en door en weten waar het over gaat. We snappen dat geen enkele organisatie hetzelfde is en dat ieder mens binnen een organisatie zijn of haar eigen manier van werken heeft. Daarom vertellen we u niet hoe technologie voor u moet werken, maar luisteren we goed en helpen wij u ontdekken wat u nodig heeft om uw werkprocessen te stroomlijnen.
Daar kunt u op vertrouwen!

 

Prettige
Adviseurs

Wij geloven dat technologie de onzichtbare kracht kan zijn van iedere organisatie, zodat bedrijfsdoelen met plezier verwezenlijkt kunnen worden. We volgen daarom de ontwikkelingen op de voet en maken voor u de vertaalslag naar een betrouwbaar advies voor de lange termijn. Zo groeit uw organisatie op een prettige manier mee met de nieuwe mogelijkheden en speelt u handig in op de wensen van uw (potentiële) medewerkers en klanten.
Dat geeft inzicht en rust!

 

Pragmatische
Oplossingen

We weten als geen ander hoe goed afgestemde ICT-oplossingen de productiviteit en het werkplezier binnen uw organisatie kunnen vergroten. Daarbij zien wij technologie als een middel voor een slimme, efficiëntere manier van werken, niet als doel op zich. Door samen te kijken hoe de communicatie en de samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en klanten verbeterd kan worden, kunnen we processen inrichten met pragmatische oplossingen. We gaan daarbij graag duurzame relaties aan die waardevol zijn voor iedereen.
Zo komen we samen verder!

Pin It on Pinterest