/* */

“Het probleem van geen doel hebben, is dat je je hele leven heen en weer kunt rennen zonder te scoren.”
– Bill Copeland


Ron Peeze Binkhorst

ron.peezebinkhorst@breinwave.nl

Werken in een goede werksfeer in een organisatie met een open bedrijfscultuur met focus op resultaat is voor mij een belangrijke drijfveer. Ik ben enthousiast, gedreven en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Belangrijke ingrediënten hiervoor zijn: intensieve communicatie, vertrouwen, loyaliteit en eerlijkheid.Een project is voor mij succesvol wanneer de producten en services conform de doelstellingen uit de opdracht zijn gerealiseerd en naar tevredenheid door de gebruikers/klanten worden gebruikt.De missie van Breinwave past in mijn principes en daarom ga ik er vol voor.

Lees ook over onze andere medewerkers!

 

Pin It on Pinterest